911 Krema za telo sa ŠUNGITOM za regeneraciju zglobova i tkiva oko njih (kod bolesti mišićno-koštanog sistema usled procesa starenja), 100 ml

690,00 рсд

911 Krema za telo sa ŠUNGITOM za regeneraciju zglobova i tkiva oko njih (kod bolesti mišićno-koštanog sistema usled procesa starenja), 100 ml
Prirodni sastojci kreme uzajamno se dopunjuju i pojačavaju dejstvo, poseduju sposobnost da prodiru duboko u kožu. Šungit u kombinaciji sa ekstraktima i uljima pomaže u smanjenju osetljivosti na promene vremenskih uslova, otklanjanju promene vezane za proces starenja, aktivira regenerativne procese.
Krema SA ŠUNGITOM serije „911 Vaša spasilačka služba“ pomaže u regeneraciji zglobova i tkiva oko njih. Lekovita svojstva (antiinflamatorna, regenerišuća, spazmolitička) uslovljena su njegovim sastavom.
Glavnu aktivnu materiju predstavlja mineral sa širokim spektrom delovanja – ŠUNGIT. Dodatni efekat kreme za zglobove serije „911 Vaša spasilačka služba“ SA ŠUNGITOM postiže se zahvaljujući prisustvu ekstrakata barskog petolista, gaveza, zlatnog brka, hondroitina, glukozamina, ulja eukaliptusa i ulja majčine dušice.
Primenjuje se kod:
– artroze, artritisa, osteohondroze, neuralgija, radikulopatija, bolesti kičme.
– promena na hrskavici, osetljive reakcije organizma na promene vremenskih uslova.
– prevencije nastanka komplikacija i bolesti mišićno-koštanog sistema usled procesa starenja.
– rehabilitacije nakon povreda.

Na zalihama

Kategorije: , Oznaka:

Opis

Proizvod nije lek niti zamena za zvaničnu terapiju!

Utrljavati na bolno mesto jednom do dva puta dnevno.