Aktivna maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 180 ml

590,00 рсд

Specijalna formulacija maske efikasno se bori sa problemom opadanja kose. Akivni sastojci maske stimulišu rad folikula kose, jačaju i obnavljaju strukturu kose, pružaju kosi sjaj.

Karelski šungit ima aktivno antioksidantno dejstvo, štiti ćelije kože i kose od destruktivnog dejstva slobodnih radikala. Silicijum obezbeđuje proces obnavljanja i jačanja kose od korena do vrhova, pospešuje regeneraciju folikula kose, sprečava opadanje kose. Voćne kiseline jabuke i limuna – AHA kiseline hrane kosu, podmlađuju i hidriraju kosu, pružaju joj sjaj. Ulje marokanskog argana i bademovo ulje pružaju kosi glatkoću i sjaj, i zaista magično deluju na kosu iznutra – ojačavaju je, aktivirajući metaboličke procese i proizvodnju kolagenskih i elastinskih vlakana u ćelijama. Kofein tonizira folikule kose, stimuliše rast zdrave kose, povećava tonus i elastičnost kose.

Redovna primena Maske ŠUNGIT+SILICIJUM uz šampon ŠUNGIT+SILICIJUM i serum ŠUNGIT+SILICIJUM obezbeđuje da prirodni minerali i biljni sastojci jačaju kosu punom snagom.

Nema na zalihama

Kategorije: , ,

Opis

Način primene: Ravnomerno nanesite masku na vlažnu čistu kosu i kožu glave, ostavite da deluje 1-3 minuta, sperite sa dosta vode.

Za najbolji rezultat poželjno je koristiti sva 3 prizvoda protiv opadanja kose

Aktivni šampon protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 330 ml

Aktivna maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 180 ml

Aktivni serum protiv opadanja kose Šungit+Silicijum, 200 ml

Šungit je prirodan mineral sa specifičnom kristalnom rešetkom, a u osnovi je vrsta ugljenika.

Svi mi znamo da je ugljenik osnova života na Zemlji. Poreklo šungita koji je star oko 2 mlrd godina, do sada još nije odgonetnuto. Postoji hipoteza da je šungit ostatak planete Faeton (Tiamat) koja je nekada postajala u našem Sunčanom sistemu.
Ovaj mineral prisutan je samo na jednoj lokaciji i to u obliku grudvica, u ruskoj pokrajini Kareliji. U kontaktu sa vodom strukturiraju molekule vode i daju vodi mnoga isceliteljska svojstva.

Ugljenik je element bez kog nema života. Ne tako davno otkrivena je nova, do sada nepoznata forma ugljenika u vidu šupljih sferičnih jona – fulerena, u koje medicina polaže mnoge nade. Do sada su fulereni pronađeni samo u šungitu. Šungit je jedini u svetu prirodni mineral koji sadrži fulerene. Time se objašnjavaju njegova svojstva lekovitog delovanja kod mnogih bolesti, očuvanja mladosti i lepote, zdravlja organa i tela.

Kareljski šungit je jedinstven – za sada je u svetu pronađeno samo jedno jedino nalazište ovog minerala.

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Dodatne informacije

Težina 180 g