Aktivni šampon protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 330 ml

650,00 рсд

Specijalna formulacija šampona za aktivno ojačanje kose sklone opadanju. Kompleks prirodnih aktivnih sastojaka ojačava folikule kose i jača strukturu kose po celoj dužini.

Karelski šungit deluje kao aktivni antioksidans, štiti ćelije kože i kose od destruktivnog dejstva slobodnih radikala. Silicijum je bitan mineral koji kao građevinski materijal učestvuje u formiranju strukture kose, obezbeđuje proces obnavljanja i jačanja kose od korena do vrhova, ojačava folikule kose – sprečava proređivanje i gubitak kose. Biljni kompleks (ekstrakti limuna, jabuke, zelenog čaja) za jačanje kose, ojačan prirodnim betainom, dopunjuje dejstvo minerala, stimuliše metabolizam u koži glave, obezbeđuje kosu neophodnim hranljivim materijama i vlagom, čini je glatkom i blistavom.

Nema na zalihama

Kategorije: , ,

Opis

Za najbolji rezultat poželjno je koristiti sva 3 prizvoda protiv opadanja kose

Aktivni šampon protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 330 ml

Aktivna maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 180 ml

Aktivni serum protiv opadanja kose Šungit+Silicijum, 200 ml

Šungit je prirodan mineral sa specifičnom kristalnom rešetkom, a u osnovi je vrsta ugljenika.

Svi mi znamo da je ugljenik osnova života na Zemlji. Poreklo šungita koji je star oko 2 mlrd godina, do sada još nije odgonetnuto. Postoji hipoteza da je šungit ostatak planete Faeton (Tiamat) koja je nekada postajala u našem Sunčanom sistemu.
Ovaj mineral prisutan je samo na jednoj lokaciji i to u obliku grudvica, u ruskoj pokrajini Kareliji. U kontaktu sa vodom strukturiraju molekule vode i daju vodi mnoga isceliteljska svojstva.

Ugljenik je element bez kog nema života. Ne tako davno otkrivena je nova, do sada nepoznata forma ugljenika u vidu šupljih sferičnih jona – fulerena, u koje medicina polaže mnoge nade. Do sada su fulereni pronađeni samo u šungitu. Šungit je jedini u svetu prirodni mineral koji sadrži fulerene. Time se objašnjavaju njegova svojstva lekovitog delovanja kod mnogih bolesti, očuvanja mladosti i lepote, zdravlja organa i tela.

Kareljski šungit je jedinstven – za sada je u svetu pronađeno samo jedno jedino nalazište ovog minerala.

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Dodatne informacije

Težina 330 g