Aktivni serum protiv opadanja kose Šungit+Silicijum, 200 ml

790,00 рсд

Specijalna formulacija Seruma ŠUNGIT+SILICIJUM sadrži kompleks prirodnih aktivnih sastojaka koji pospešuju jačanje kose i sprečavaju njeno opadanje.

Karelski šungit deluje kao aktivni antioksidans, štiti ćelije kože i kose od destruktivnog dejstva slobodnih radikala. Silicijum je bitan mineral koji kao građevinski materijal učestvuje u formiranju strukture kose, obezbeđuje proces obnavljanja i jačanja kose od korena do vrhova, pospešuje regeneraciju folikula kose, sprečava opadanje kose. Kofein tonizira, poboljšava mikrocirkulaciju krvi, ojačava oslabljene folikule kose.Veliki čičak zasićuje vitaminima kožu glave i kosu, poboljšava hranjenje folikula kose, stimuliše rast, sprečava proređivanje i opadanje kose. Voćne kiseline, prirodni betain i biljni glikozidi hrane kosu, zasićuju je potrebnom vlagom, podmlađuju i hidriraju kosu, pružaju joj sjaj.

Redovna primena Seruma ŠUNGIT+SILICIJUM uz šampon ŠUNGIT+SILICIJUM i masku  ŠUNGIT+SILICIJUM obezbeđuje da prirodni minerali i biljni sastojci jačaju kosu punom snagom.

Nema na zalihama

Kategorije: , ,

Opis

Nakon pranja nanesite na vlažnu kosu, uključujući koren, ravnomerno prskajući po celoj dužini. Ne mora da se ispira. Serum je lagan, prijatan, zaglađuje i vlaži kosu bez ikakvog mršenja i lepljenja. Na vodenastoj je bazi i nije masan. Prija i muškarcima.

U principu može zameniti i masku i balzam, jer ima vrlo koncentrovan sastav i učinak se primećuje odmah.

Kosa je čista, meka, dobro oblikovana bez ikakvih dodatnih sredstava. Možete ga naneti i na suvu kosu kao pomoć za laše češljanje i oblikovanje.

Za najbolji rezultat poželjno je koristiti sva 3 prizvoda protiv opadanja kose

Aktivni šampon protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 330 ml

Aktivna maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“ 180 ml

Aktivni serum protiv opadanja kose Šungit+Silicijum, 200 ml

Šungit je prirodan mineral sa specifičnom kristalnom rešetkom, a u osnovi je vrsta ugljenika.

Svi mi znamo da je ugljenik osnova života na Zemlji. Poreklo šungita koji je star oko 2 mlrd godina, do sada još nije odgonetnuto. Postoji hipoteza da je šungit ostatak planete Faeton (Tiamat) koja je nekada postajala u našem Sunčanom sistemu.
Ovaj mineral prisutan je samo na jednoj lokaciji i to u obliku grudvica, u ruskoj pokrajini Kareliji. U kontaktu sa vodom strukturiraju molekule vode i daju vodi mnoga isceliteljska svojstva.

Ugljenik je element bez kog nema života. Ne tako davno otkrivena je nova, do sada nepoznata forma ugljenika u vidu šupljih sferičnih jona – fulerena, u koje medicina polaže mnoge nade. Do sada su fulereni pronađeni samo u šungitu. Šungit je jedini u svetu prirodni mineral koji sadrži fulerene. Time se objašnjavaju njegova svojstva lekovitog delovanja kod mnogih bolesti, očuvanja mladosti i lepote, zdravlja organa i tela.

Kareljski šungit je jedinstven – za sada je u svetu pronađeno samo jedno jedino nalazište ovog minerala.

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Aktivni šampon + serum + maska protiv opadanja kose Šungit+Silicijum serije “Šungit“

Dodatne informacije

Težina 200 g