Akcija!

ANTICEL prirodni gel protiv celulita

950,00 рсд

ANTICEL GEL-KREMA 100ml
noćna gel-krema protiv celulita
 
SASTAV: geranijum ulje, bršljan, ruzmarin, limunova trava, vitamin E, grejpfrut ulje, anis, kedar, bosiljak, menta, sibirska jela, morač, destilat terpentina, destilovana voda ( da bi proizvod imao finu razmazivu teksturu i da bi hidrirao kožu ), GEOGARD 221 (0.3%). Bez parabena, bez dodataka veštačkih boja, mirisa. Prirodni sastojci. Nije testirano na životinjama.
 
NAMENA I DEJSTVO
 
ANTI CEL- krema namenjena je za borbu sa potkožnim celulitom. Svojim bogatim sastavom pomaže oporavak kože i razgradnju masnoća iz celulit zona. Takođe, predupređuje nastanak novog celulita.
 
SASTAV
 
LIMUNOVA TRAVA – Pomaže u izbacivanju toksina, poboljšava cirkulaciju i ima diuretičko svojstvo kojim kožu oslobađa nakupljene tečnosti i nadutosti. Ima izrazito brzo dejstvo kod uklanjanja celulita! Deluje na potkožno masno tkivo naročito kod uznapredovalog bolnog celulita.
 
VITAMIN E – opšte poznat kao vitamin mladosti i lepote i jedan od glavnih sastojaka zaduženih za zategnutu i zdravu kožu. On regenerativno utiče na kožu, oporavlja je i čuva je od propadanja.
 
GERANIJIM – esencijalno ulje geranijuma je predivnog mirisa sličnog ruži koji potiče iz cvetova geranijuma. U narodnoj tradiciji se koristi od davnina. Poboljšava teksturu kože i zato je jedno od najboljih ulja protiv celulita zbog svog adstrigantnog, antiseptičkog, hemostaskog i diuretičkog dejstva. Na taj način koža se štititi od pojave grudvica i opuštanja. Ulje geranijuma vas oslobađa celulita i hidrira kožu.
 
BRŠLJAN – vrši prirodan proces lipolize, a to je ono što vam treba u borbi protiv celulita. Njegova moć leži u tome da stvara uslove da koža efikasno primi druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpad i naslage masti. Koža ga lako upija, a sa njim i sve druge aktivne sastojke. Ulje bršljana podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, čime ona postaje čvršća i elastičnija.
 
RUZMARIN – esencijalno ulje ruzmarina ubrzava cirkulaciju i prodire u dublje slojeve kože gde uklanja štetne materije ujedno popravljajući sam kvalitet kože. Čuva njenu strukturu od oštećenja, čini je snažnijom i jedrijom – što je preduslov u borbi sa celulitom. Ulje ruzmarina takođe uklanja nadutost i otok te je korisno za vodeni celulit, kao i za delove tela koji nisu zahvaćeni celulitom kao preventiva.
 
ULJE GREJPFRUTA – ulje grejpfruta čisti i oslobađa od toksina. Pojačavajući cirkulaciju krvi i limfe, organi i tkiva se bolje snabdevaju kiseonikom, toksini se bolje izlučuju, koža je automatski zdravija i jača i manje sklona celulitu.
 
ULJE KEDRA – ulje kedra podstiče kretanje limfe i tako smanjuje otok nogu i ruku i podstiče uklanjanje metaboličkih nusprodukata iz tkiva. Zbog toga se koristi i kod celulita.
 
BOSILJAK – zbog prisustva vitamina K, C i A, bosiljak spada u biljke koje uništavaju celulit.
ULJE SIBRISKE JELE – štiti kožu od upala, otklanja umor i bol. U sastavu ulja jele nalazi se više od 35 biološko aktivnih jedinjenja u izbalansiranom odnosu. Efekat ulja jele ima fitocidno delovanje – antibakterijsko i antivirusno delovanje.
 
MORAČ – tonizirajuće dejstvo. Sinergijski pojačava efekte ostalih ulja. Sredozemna biljka koju su u starom Rimu dame koristile za topljenje masnih naslaga sa stomaka i butina, a ratnici za snagu.
 
TERPENTIN – Biljka: Pinus Pinaster Način dobijanja esencijalnog ulja: destilacija Deo biljke iz koje se dobija ulje: smola drveta. Etarsko ulje terpentina koristi se u velikom broju preparata namenjenih lokalnoj primeni na koži. Pospešuje razgradnju masti, pa je vrlo uspešan u borbi protiv prekomerne telesne težine i eliminaciju celulita.
 
MENTA – Ulje mente za celulit ubrzava metabolizam a samim tim i razgradnju masti.
 
ANIS – etarsko ulje anisa podstiče mikrocirkulaciju čime ubrzava razgradnju tvrdokornog celulita i pojačava dejstvo ostalih sastojaka. Veoma je delotorno protiv celulita.
 
NAČIN UPOTREBE: Naneti na prethodno očišćenu kožu u tankom sloju i utrljati dok se ne upije. Samo za telo – mesta zahvaćena celulitom – obično butine, stomak, zadnjica, donji deo leđa, nadlaktice. Ne izlagati kožu suncu najmanje 12 ( dvanaest ) sati nakon nanošenja zbog citrusnih ulja koja su u sastavu preparata Ne ispira se.
Kategorija:

Opis

NAČIN UPOTREBE: Naneti na prethodno očišćenu kožu u tankom sloju i utrljati dok se ne upije. Samo za telo – mesta zahvaćena celulitom – obično butine, stomak, zadnjica, donji deo leđa, nadlaktice. Ne izlagati kožu suncu najmanje 12 ( dvanaest ) sati nakon nanošenja zbog citrusnih ulja koja su u sastavu preparata Ne ispira se.

ROK UPOTREBE I NAČIN ČUVANJA: do datuma navedenog na ambalaži. Čuvati dobro zatvoreno na suvom, tamnom i hladnom mestu ne izlagati toploti i suncu. Zatvoriti odmah nakon upotrebe, ne ostavljati otvoreno. Čuvati dalje od domašaja dece.

MERE OPREZA: osobe koje mogu da koriste ANTICEL GEL-kremu – odrasle osobe koje nemaju alergijsku reakciju na neki od sastojaka. Ne izlagati kožu suncu najmanje 12 ( dvanaest ) sati nakon nanošenja zbog citrusnih ulja koja su u sastavu preparata! Uobičajena mera opreza sa svakim novim kozmetičkim sredstvom: naneti najpre na malu zonu kože radi provere da li vam proizvod prija. U slučaju reakcije dobro isprati pod mlazom tekuće vode, odmah prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru. Isključivo za spoljnu upotrebu. Čuvati dalje od domašaja dece! Ne nanositi na otvorene rane i opekotine! Proizvod ne treba da koriste trudnice i dojilje niti deca, zbog visokog sadržaja etarskih biljnih ulja.