PARFEM BRAND LePassion MODEL E.H.6 MIRISNA NOTA – Hugo Boss – Hugo GRUPA MUŠKI, VOĆNI, 55ml

1.300,00 рсд

PRAVI PARFEM – nije toaletna voda! Prelepo upakovani, pogodni i za nezaboravan poklon za slavu, rođendan, godišnjicu ili bilo koju drugu priliku, za koji nećete potrošiti brdo novca! Ostavite pozitivan utisak na okolinu u prevozu, na sastanku, na poslu, u društvu, ispunite dušu prelepim mirisom!

MIRISNA MEŠAVINA: zelena jabuka,menta,lavanda,jela,grejpfrut,kedar

‼️ NIKADA VIŠE nećete trošiti gomile novca na skupe proizvode da biste uživali u predivnim mirisima koji dugo traju!
Svi koji su otkrili LePassion uvek su se vraćali po još. Evo i zašto…

➡️ Čak 5-20x NIŽE CENE za  pune mirise koji traju ceo dan!
➡️ Iz najveće fabrike u svetu od 1961god. (MG International, Turska)
➡️ 100 modela muških i ženskih parfema očaravajućih mirisnih nota
➡️ Dostava direktno na kućna vrata!
➡️ Odnos CENE i Kvaliteta BEZ KONKURENCIJE

LePassion parfemi pravljeni su po originalnim recepturama! Veoma visok nivo esencijalnih ulja (>15%) rezultira punim mirisima koji su postojani.

 

Mirisi igraju važnu ulogu u našim životima pokazujući emocije kao što su sreća, smirenost, privlačnost, samopouzdanje, tuga i mnogo drugih.

Jedan od važnih koraka u lepoti i nezi je i odabir parfema. Imamo oko 100 vrsta muških i ženskih parfema.Takodje imamo i 2 specijalna parfema za muškarce. Le Passion parfemi su proizvedeni po najvišim standardima.

Le Passion esencijalna ulja dolaze iz fabrike (MG International) koja je srce proizvodnje najpoznatijih svetskih brendova kao što su GIORGIO ARMANI L’OREAL….

Le Passion misija je da svakodnevno dotakne hiljade života najvišim kvalitetom, a cenom DOSTUPNOM svima. Klijente postavljamo uvek u CENTAR svih naših poslovnih aktivnosti. Proizvode i usluge oblikujmo na način kako bi olakšali i ulepšali klijentima život.

PARFEM BRAND LePassion MODEL E.H.6 MIRISNA NOTA – Hugo Boss – Hugo GRUPA MUŠKI, VOĆNI, 55ml

Svi LePassion Parfemi su identično upakovani u LePassion brend bočicu i zaštićenu ambalažu, a razlikuju se po kodu parfema i naravno mirisu i boji parfemske tečnosti zbog različitog sastava mirisnih ulja.

 

Opis

Parfem je mešavina mirisnih ulja, fiksatora i rastvarača. Imaju pun dugotrajan i intenzivan miris pa se koriste za mirisanje tela, garderobe, prostorija, automobila… Parfemi su mnogo jačih mirisa od toaletnih i kolonjiskih voda tako da se troše u mnogo manjim količinama i dugo traju.

LePassion parfemi pravljeni su po originalnim recepturama! Veoma visok nivo esencijalnih ulja (>15%) rezultira punim mirisima koji su postojani. U našoj paleti otkrićete pored muških parfema koji privlače žene i najženstvenije zavodljive ženske parfeme koji privlače muškarce.

Na telo se nanose na mestima koja su uvek najzagrejanija a to su pregibi i predeli gde su krvni sudovi najbliži površini kože – iza ušiju, na vratu, pregibima ruke – unutrašnja strana lakta, sa unutrašnje strane kolena, pregibima šaka. Parfem konstantno isprava usled topline tela i time stvara nezaboravne momente užitka kako po nas tako i po okolinu u kojoj boravimo.

Svi LePassion Parfemi su identično upakovani u LePassion brend bočicu i zaštićenu ambalažu, a razlikuju se po kodu parfema i naravno mirisu i boji parfemske tečnosti zbog različitog sastava mirisnih ulja.

 

Dodatne informacije

Težina 55 g