BREND “RUSKO POLJE” – Tečni Sapun za negu tela i kose “Katran od breze” sa dozatorom linija „Fito banja“ 500 ml

490,00 рсд

Bez veštačkih boja i mirisa, pH neutralan.

Jedinstveni tečni sapun napravljen po tradicionalnim starim receptima, sadrži prirodni katran od breze koji ima moćno antimikrobno, antiseptičko i isceljujuće dejstvo, poboljšava cirkulaciju krvi u koži, podstiče regeneraciju gornjeg sloja kože – pokožice, smanjuje nivo masnoće u koži glave i jača kosu. Sredstvo na osnovu katrana od breze je nezamenjivo u nezi kod različitih oboljenja kože, kao i za preventivu istih. Ne sadrži parfeme i ima neutralnu pH vrednost. Preporucuje se za problematičnu kozu: za psorijazu, peruti, ekcem zbog antisepticeskog svojstva nekih sastojaka.

Sapun može da se koristi kao šampon ili gel za tuširanje.

Suvom destilacijom kore i drveta breze, iz smole nastaje katran koji se upotrebljava kao antiseptik u dermatologiji.
Brezov katran ima osobine antiseptika tako da se kao sumporna mast upotrebljava protiv svraba, uništavanje kožnih parazita i povećavanje cirkulacije krvi.

Za negu tela i kose, na osnovu prirodnog katrana od breze.

Serija „Fito Banja“
Kompleksni program na osnovu lekovitog bilja, prirodnih biljnih i eteričnih ulja za ozdravljujući tretman.
Moćna snaga bilja koja je vekovima korišćena za isceljavanje, kao i ekološki čista biljna ulja proizvedena metodom hladnog ceđenja, imaju blagotvorno dejstvo na stanje kože, daruju njoj lepotu i zdravlje i dovode njen izgled do savršenstva.
Prirodna eterična ulja imaju ozdravljujuće dejstvo na čitav organizam, pozitivno deluju na organe disanja, krvotoka, umiruju i poboljšavaju stanje nervnog sistema, pomažu u postizanju harmonije duše i tela.

Nema na zalihama

Opis

Bez veštačkih boja i mirisa, pH neutralan.

Sapun može da se koristi kao šampon ili gel za tuširanje.

Preporučuje se za problematičnu kozu: za psorijazu, peruti, ekcem zbog antisepticeskog svojstva nekih sastojaka.

500ml