Specijalni crni šampon „Prirodna apoteka“ na bazi šungita za normalnu farbanu kosu 300 ml

650,00 рсд

Specijalni crni šampon na bazi karelskog minerala šungita temeljno pere kosu i vlasište, smanjuje opadanje kose, pomaže u uspostavljanju prirodnog balansa kože glave, sprečava nastanak peruti.

Visokoaktivni karelski šungit poboljšava mikrocirkulaciju kože glave, snabdeva je potrebnim mikroelementima, jača koren kose. Budući da je reč o prirodnom antioksidantu, on štiti ćelije od razornog dejstva slobodnih radikala, sprečavajući oštećenja strukture dlake i gubitak boje.

Šampon se lako ispira i može se koristiti za sve boje kose.

Nema na zalihama

Kategorije: , ,

Opis

300ml

Šampon se lako ispira i može se koristiti za sve boje kose.

Šungit je prirodan mineral sa specifičnom kristalnom rešetkom, a u osnovi je vrsta ugljenika.

Svi mi znamo da je ugljenik osnova života na Zemlji. Poreklo šungita koji je star oko 2 mlrd godina, do sada još nije odgonetnuto. Postoji hipoteza da je šungit ostatak planete Faeton (Tiamat) koja je nekada postajala u našem Sunčanom sistemu.
Ovaj mineral prisutan je samo na jednoj lokaciji i to u obliku grudvica, u ruskoj pokrajini Kareliji. U kontaktu sa vodom strukturiraju molekule vode i daju vodi mnoga isceliteljska svojstva.

Ugljenik je element bez kog nema života. Ne tako davno otkrivena je nova, do sada nepoznata forma ugljenika u vidu šupljih sferičnih jona – fulerena, u koje medicina polaže mnoge nade. Do sada su fulereni pronađeni samo u šungitu. Šungit je jedini u svetu prirodni mineral koji sadrži fulerene. Time se objašnjavaju njegova svojstva lekovitog delovanja kod mnogih bolesti, očuvanja mladosti i lepote, zdravlja organa i tela.

Kareljski šungit je jedinstven – za sada je u svetu pronađeno samo jedno jedino nalazište ovog minerala.

Dodatne informacije

Težina 300 g