TURMERIC KREMA

Jednostavan način da se pobedi starenje i povrati mladost!

Kako deluje TURMERIC krema


Primenu nalazi protiv starenja kože, za lifting lica i potiv bora. Redovnom upotrebom rešava se nekoliko problema odjednom. Aktivni sastojci kreme deluju protiv:

Šta je u sastavu čudesne Turmeric kreme?

KAJSIJA – Ulje koštica kajsije je bogato masnim kiselinama, vitaminima E i A koji se koriste za hidriranje i negu suve i zrele kože. Umorna, beživotna i opuštena koža postaće ponovo gipka i elastična. Koža ga lako apsorbuje i ne ostavlja masne tragove.

LIMUN – Prirodni antioksidans što neutrališe štetno dejstvo slobodnih radikala – uzročnika ubrzanog starenja kože. Daje lepši izgled koži, doprinosi njenoj teksturi i kvalitetu.

PČELINJI VOSAK – Stimuliše sintezu kolagena i elastina u dubokim slojevima kože. Vraća mladalački izgled i elastičnost.

KOKOS – Hrani, vlaži, omekšava, oživljava kožu i čini je nežnom, glatkom i elastičnom.

KURKUKMA – „Nije zlato sve što sija“, popularna je izreka. Ipak, sa svojom sjajno zlatnom bojom, kurkuma (turmerik) u svetu ajurvede poznata je po izreci „Sve što sija je turmerik“ (i s pravom je nazvan zlatna boginja). Najbolje deluje kada je reč o uklanjanju fleka i ožiljaka.

MASLINOVO ULJE – Rešava probleme suve, umorne i opuštene kože dajući joj zdrav izgled i lep ten, elastičnost i mekoću.

TAMJAN – Snažno regenerativno dejstvo, naročito kada je u pitanju nega lica. Prosto pegla bore i smanjuje ih, regeneriše kožu i čini je podmlađenom. Prirodni lifting efekat pri čemu zateže kožu lica i deluje blagotvorno na njega.

VITAMIN E – Nazivaju ga vitaminom lepote i mladosti, deluje kao vrlo snažan antioksidans te zaštita od slobodnih radikala, pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti, zaustavlja starenje i podmlađuje.

Na samo jedan korak od tajne večne mladosti!

PORUČITE PORUKOM / POZIVOM ☎ 061 / 1736-313

Ili popunite donji obrazac za poručivanje

Nakon 30 dana redovne upotrebe TURMERIC kreme

 

Nestaju bore
Nestaju zadebljanja
Koža prodiše
Obnovljena koža i ujednačen ten
Elastičnost i zategnuto lice
Prelepa, oporavljena koža

Kako se koristi TURMERIC krema

Pre nanošenja očistite lice.
Nanesite kremu u tankom sloju.
Koristite svako veče 30 dana.
Rezultat - oporavljena koža i podmlađen izgled

Mišljenje eksperata

Kurkuma je odavno poznata kao fantastičan proizvod za kožu. TURMERIC kremu mogu da koriste svi i kao preventivu a i kao sposonosno rešenje postojećih problema. Bore na licu se obično pojave iznenada i brzo napreduju. Danas primetite da vam je koža postala suva, a već sutra i izborana. A estetske operacije su skupe, nedostižne običnom čoveku. Ne dozvolite da dođete u tu situaciju. Reagujte na vreme. Lice je najizloženije spoljnim uticajima i prvo strada. Zato je koži neophodna pomoć da se zaštiti i oporavi. Bez dobre kreme problemi su neminovnost. TURMERIC krema u sebi objedinjuje sve što vam treba!

Žene koje su isprobale TURMERIC kremu je sa zadovoljstvom preporučuju!

Jednostavno rešenje da preokrenete vreme unazad!

PORUČITE PORUKOM / POZIVOM ☎ 061 / 1736-313

Ili popunite donji obrazac za poručivanje