Često postavljana pitanja (ČPP/FAQ)

P: Ko pravi ove kreme?
O: Pogledajte stranicu O NAMA

P: Kakva su iskustva kupaca, jel to neko probao, ima li negde da se vidi?
O: Odlična, možete videti sa desne strane samo deo poruka a dobijamo ih svakodnevno!

P: Kakve sastojke koristite za izradu krema?
O: Svi su sastojci pažljivo probrani! Koristimo isključivo odabrane sastojke, renomiranih proizvođača. Ovi sastojci su jednako dobri, a često i bolji od sastojaka koji mogu da se nađu na pijacama s obzirom da su proverenog kvaliteta. Proizvedeni su po GMP standardu i sertifikovani su po EU standardima.

P: Ko stoji iza receptura?
O: Iskustvo, ljubav i struka. A više o tome možete pročitati na stranici O NAMA

P: Kako da kupim?
O: Jendostavno! Iz web prodavnice izaberite šta sve želite, ili nam se javite, možete i porukom na 061/17-36-313 iodgovorićemo na sva vaša pitanja.

P: Imate li neku prodavnicu negde gde mogu da dođem da kupim?
O: Nemamo sopstvenu prodavnicu, mi se bavimo proizvodnjom a sami prodajemo jedino preko pošte i interneta. S obzirom da imamo mali broj proizvoda u ponudi nema ni ekonomske logike da ulažemo u prostor i drugo što je potrebno za prodavnicu. Čime bismo je popunili? Nama nije ideja da proizvodimo stotine različitih artikala, u ogromnim serijama, već upravo obratno – pravimo male količine uvek svežih preparata. Oni nisu konzervisani jakim konzervansima. Kada bismo proizvodili u velikim serijama bilo bi neminovno da se konzerviraju jakim konzervansima dok se to sve ne proda, što bi sa druge strane obezvredilo polaznu ideju – prirodna kozmetika sa prirodnim sastojcima. Naša kozmetika ima do 0.6% konzervansa ali koji su po ECOCERT i COSMOS standardu, poseduju NaTrue sertifikat, Soil Association odobrenje , na prirodnoj osnovi i na bazi alkohola. Ovi konzervansi nisu toliko jaki kao industrijski pa je rok trajanja naših krema od 3 meseca do godinu dana. Iz svih tih razloga jasno je da nam se zaista ne isplati da otvaramo klasičnu prodavnicu. No imamo u planu da snabdemo manji broj biljnih apoteka i prodavnica zdrave hrane o čemu obaveštavamo naše verne potrošače.

P: Kako da dođem do Vaših proizvoda?
O: Jednostavno! Poručite ili ovde preko sajta ili nas kontaktirajte telefonom na 061/1736-313. Porudžbine otpremamo po brzoj kurirskoj službi svakodnevno. Najviše šaljemo preko BEX i Post Express kurirske službe, ali možemo da pošaljemo i preko Daily Express / AKS i drugih ako tako zahtevate. Proizvodi stižu na Vašu adresu u roku od 1-4 radna dana od poručivanja. Kurir Vam donese, kuriru onda platite i to je to. Veoma jednostavno a i praktično – bez jurcanja po prodavnicama, traženja parkinga i slično.

P: Da li se dobija neko uputstvo o korišćenju?
O: Da naravno. Uputstvo je ili na deklaraciji, ako ambalaža svojom veličinom to dozvoljava da se sve napiše odmah tu, ili u formi posebnog papirića koji se dobije kao prilog. A na kraju krajeva uvek nas možete pozvati ili kontaktirati ukoliko imate neko pitanje, tu smo da pomognemo i odgovorimo na svako.

P. Da li Vaša krema može da izleči …
O. Ne bavimo se lečenjem. Za lečenje raznih kožnih bolesti obratite se dermatologu. U svakom slučaju, ne bavimo se takvom vrstom preparata, ni izradom melema za razne boljke. Naša preokupacija je NEGA i samo nega. To što će neka krema možda pomoći da se koža oporavi nakon neke bolesti, povrede i slično, je posledica samog kvaliteta te kreme, ali sama krema nije lek. Slično kao što zdrava hrana može da pomogne bolesnom čoveku, ali zdrava hrana ipak nije lek.