Politika privatnosti i uslovi korišćenja

MENNA KOZMETIKA zanatska Zanatska izrada sapuna parfema i toaletnih preparata Gandijeva 122v/5 11196 Novi Beograd, Beograd, Srbija tel. 061 1736-313 MBR:66360423 PIB:112795433 ŠIFRA DELATNOSTI 20.42 – proizvodnja parfema i toaletnih preparata

Izjava o politici privatnosti

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Vaš nalog Odgovorni ste za održavanje i poverljivost svog naloga i lozinki koje ste dobili prilikom registracije na sajtu. Korišćenjem sajta odgovorni ste za sve aktivnosti koje se dešavaju na vašem nalogu i sa vašom lozinkom. Maloletnici mogu koristiti sajt samo uz nadzor roditelja ili staratelja. Zadržavamo pravo da odbijemo pružanja usluga, ukinemo nalog ili otkažemo narudžbenicu ukoliko ustanovimo da su prekršeni Uslovi korišćenja. Vaši podaci koje ste naveli prilikom registracije će se koristiti radi kupoprodaje proizvoda i uspostavljanja poslovnog kontakta i neće se koristiti u druge svrhe ili dostaviti trećim licima.

Opšti uslovi kupovine Posetom naše internet stranice prihvatate Uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Molimo Vas da ih pažljivo pročitate i upoznate sa pravilima koja primenjujemo.

Zadržavamo pravo da bez prethodnog obaveštavanja vršimo izmene i dopune ovih Uslova korišćenja.

Komunikacija elektronskim putem Kada posetite naš sajt ili nam pošaljete email poruku, komunicirate sa nama elektronskim putem. Prihvatanjem uslova korišćenja saglasni ste ste da sa nama komunicirate elektronskim putem. Naša komunikacija prema vama će biti putem elektronske pošte (email) ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Komunikacija telefonom Kada nam pošaljete SMS poruku, pozovete naš broj ili ostavite svoj broj telefona u za to pedviđenu online formu, dozvoljavate nam da vas pozovemo telefonom ili pošaljemo SMS/MMS poruku i predložimo vam kupovinu naših proizvoda.

Izjava o zaštiti privatnosti Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla.

Intelektualna svojina Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što su stranice, dizajnerski elementi (dugmići, ikonice i sl), tekstovi, fotografije, logotipi, audio zapisi i softver su naše vlasništvo ili vlasništvo proizvođača i dobavljača i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti.

Komentari, komunikacija i ostali sadržaj koji ostavljaju posetioci Posetioci mogu komentarisati proizvode i slati email poruke, pisati komentare i poruke na našim sajtovima i objavama na društvenim mrežama. Zadržavamo pravo da ne objavimo komentare koji su zlonamerni, sadrže nepristojne izjave, šire mržnju i na bilo koji način ugrožavaju prava drugih. Takvi komentari će biti uklonjeni bez predhodnog obaveštenja. Lažno predstavljanje i registracija sa tuđom email adresom ili davanje tuđeg broja telefona nije dozvoljena. Protiv takvih aktivnosti možemo pokrenuti odgovarajući zakonski postupak ukoliko se radi o uznemiravanju ili zloupotrebi.

Opisi proizvoda Nastojimo da sve proizvode opišemo što je tačnije moguće. Takođe, ne garantujemo da su svi navedeni podaci u vezi proizvoda 100% tačni, kompletni, pouzdani i bez grešaka. Ako proizvod koji ste kupili odstupa od podataka koji su navedeni na sajtu možete ga vratiti u roku od 14 dana u nekorišćenom stanju sa kompletnom dokumentacijom koju ste uz njega dobili, a mi ćemo vam vratiti novac.

Cene proizvoda Obavezujemo se da ćemo prihvatiti svaku cenu po kojoj ste napravili narudžbenicu bez obzira da li se cena proizvoda promenila nakon kreiranja narudžbenice. Zadržavamo pravo da otkažemo narudžbenicu ukoliko je došlo do grube greške prilikom postavljanja cene na sajtu, npr. umesto 5000 je navedena cena 500 din, i sl.

Radno vreme Online prodavnica radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan.

Promena (ažuriranje) podataka na sajtu Zadržavamo pravo da možemo u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta. Posetioci nemaju pravo da jednostrano menjaju uslove korišćenja, a svaka eventualna izmena je nevažeća osim u slučaju da se obe strane saglase pisanim putem.

Uslovi kupovine

Poslujemo u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.

Detaljni uslovi kupovine navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što obavite kupovinu:

I NARUČIVANJE

Naručuje se na neki od načina koji su navedeni na stranicama a to mogu biti:
– pozvali ste nas telefonom i izdiktirali narudžbenicu kao i podatke neophodne za slanje kurirskom službom – ulicu, broj, grad/mesto
– poslali ste nam VIBER / TELEGRAM / WHATS UP / SKYPE / FACEBOOK MESSENGER poruku ili nas pozvali putem nekog od navedenih i drugih popularnih elektronskih servisa i naveli artikle koje želite da poručite kao i podatke neophodne za slanje kurirskom službom – ulicu, broj, grad/mesto
– poslali ste nam SMS poruku sa podacima bitnim za formiranje i isporuku porudžbine (ime, prezime, adresa i šta i u kojoj količini naručujete)
– popunjavanjem online forme u koju navodite samo ime i telefon kako bi vas pozvao operater prodaje sa kojim ćete se dogovoriti oko isporuke (ostaviti adresu za isporuku i sl.)
– popunjavanjem online forme u koju navodite ime, telefon i adresu a operater prodaje će vas pozvati, odnosno poslati SMS poruku na koju trebate odgovoriti potvrdno, kako bi proverio porudžbinu i ostavljene podatke pre nego pristupimo slanju porudžbine
– slanjem elektronske poruke sa podacima bitnim za formiranje i isporuku porudžbine (ime, prezime, adresa i šta naručujete)
– kontaktirali ste nas preko poruka ili komentara na društvenim mrežama sa podacima bitnim za formiranje i isporuku porudžbine (ime, prezime, adresa i šta naručujete)

II DOSTAVA

Dostava naružbine se vrši isključivo poštom na adresu koju ste naveli. Dostavu pošiljki vrši kurirska služba koju izberemo, i moguća je samo na teritoriji Srbije bez Kosova. Troškovi dostave se posebno naplaćuju i zavise od mase paketa i od mesta dostave.

III PLAĆANJE

plaćanje pouzećem
Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje narudžbenice kuriru prilikom preuzimanja pošiljke. Vaša je obaveza da spremite sitan novac u gotovini s obzirom da kurirske službe ne nude opciju plaćanja karticama te da nisu u obavezi da nose novac sa sobom za vraćanje kusura. Obavezujete se da ćete naručenu robu preuzeti i platiti. Obavezujete se da ćete nam nadoknaditi troškove povraćaja pošiljke koju niste preuzeli bez obzira na razloge.

IV REKLAMACIJE

U slučaju da imate bilo kakvu reklamaciju na proizvod ili našu uslugu budite slobodni da nas kontaktirate telefonom na 061 / 173-63-13 pozivom ili SMS porukom, ili pisanim putem poštom na našu adresu. Budite sigurni da smo spremni i sposobni da rešimo svaku nastalu situaciju. Proizvodi koji dolaze u direktan kontakt sa intimnim delovima tela ne podležu reklamaciji.

V POVRAĆAJ KUPLJENE ROBE

Troškove vraćanja robe i novca snosi kupac, sem u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal. Troškove slanja robe na servis ili njihove zamene, snosi kupac. Prilikom povraćaja robe vratite je u ispravnom i nekorišćenom stanju i originalnom neoštećenom pakavanju.