ANTI CEL 50ml noćna gel-krema protiv celulita

720,00 рсд

AntiCel – prirodna gel-krema za borbu sa celulitom.

Šta je celulit i kako nastaje?

Celulit je deformitet izražen kod žena gde zbog nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože, vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru. Savremeni način života, drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva ozbiljne i dugotrajne tretmane. Od celulita pati čak 80 % žena.

Iako celulit može biti i genetički uslovljen, najčešći faktori koji ga izazivaju su:

  • nepravilna ishrana,
  • stres,
  • pušenje,
  • konzumiranje alkohola,
  • nedostatak fizičke aktivnosti, kao i
  • tesna odeća.

Najčešća mesta na kojima se celulit javlja su: butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa. U poznijim godinama celulit se može pojaviti i na nadlakticama pa čak i vratu. Pojava celulita se ne dešava samo ženama prekomerne telesne težina u „srednjim godinama”, celulit je prisutan i kod vitkih i mladih devojaka!

Pojava i razvoj celulita ima nekoliko faza:

–  najpre je neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža, i to u obliku malih kvržica i udubljenja.
– u sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja primetna i bez stezanja kože, koja je već postala opuštenija.
– sa daljim napredovanjem, koža se još ístanjila, izgubila elastičnost i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“. U potkožnom tkivu prisutno je više kvržica, koje mogu biti čak i bolne na dodir.

Kako se izboriti sa celulitom?

Spas dolazi iz prirode! AntiCel Gel je gel-krema sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka – biljnih ulja vrhunskog kvaliteta. Prirodni tretman celulita na stomaku, butinama, zadnjici i nadlaktici je najbolji način za njegovo eliminisanje.

Zašto je Anti Cel tako efikasan?

GERANIJIM

Esencijalno ulje geranijuma je predivnog mirisa sličnog ruži koji potiče iz cvetova geranijuma. U narodnoj tradiciji se koristi od davnina. Poboljšava teksturu kože i zato je jedno od najboljih ulja protiv celulita zbog svog adstrigantnog, antiseptičkog, hemostaskog i diuretičkog dejstva. Na taj način koža se štititi od pojave grudvica i opuštanja. Ulje geranijuma vas oslobađa celulita i hidrira kožu.

BRŠLJAN

Bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je ono što vam treba u borbi protiv celulita. Njegova moć leži u tome da stvara uslove da koža efikasno primi druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpad i naslage masti. Koža ga lako upija, a sa njim i sve druge aktivne sastojke. Ulje bršljana podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, čime ona postaje čvršća i elastičnija. Nezaobilazni sastojak Anti Cel gel-kreme protiv celulita.

RUZMARIN

Esencijalno ulje ruzmarina ubrzava cirkulaciju i prodire u dublje slojeve kože gde uklanja štetne materije ujedno popravljajući sam kvalitet kože. Čuva njenu strukturu od oštećenja, čini je snažnijom i jedrijom – što je preduslov u borbi sa celulitom. Ulje ruzmarina takođe uklanja nadutost i otok te je korisno za vodeni celulit, kao i za delove tela koji nisu zahvaćeni celulitom kao preventiva.

LIMUNOVA TRAVA

Pomaže u izbacivanju toksina, poboljšava cirkulaciju i ima diuretičko svojstvo kojim kožu oslobađa nakupljene tečnosti i nadutosti. Ima izrazito brzo dejstvo kod uklanjanja celulita! Deluje na potkožno masno tkivo naročito kod uznapredovalog bolnog celulita.

VITAMIN E

Vitamin E je opštepoznat kao vitamin mladosti i lepote i jedan od glavnih sastojaka zaduženih za zategnutu i zdravu kožu. On regerativno utiče na kožu, oporavlja je i čuva je od propadanja.

ULJE GREJPFRUTA

Ulje grejpfruta čisti i oslobađa toksina. Pojačavajući cirkulaciju krvi i limfe, organi i tkiva se bolje snabdevaju kiseonikom, toksini se bolje izlučuju, koža je automatski zdravija i jača i manje sklona celulitu.

ULJE KEDRA

Ulje kedra podstiče kretanje limfe i tako smanjuje otok nogu i ruku i podstiče uklanjanje metaboličkih nusprodukata iz tkiva. Zbog toga se koristi i kod celulita.

BOSILJAK

Zbog prisustva vitamina K, C i A, bosiljak spada u biljke koje uništavaju celulit.

ULJE SIBRISKE JELE

Prirodno etarsko ulje dobijeno od drvne zeleni (četine i grančica) sibirske jele (Abies sibirica) putem destilacije vodenom ragom. Štiti kožu od upala, otklanja umor i bol. U sastavu ulja jele nalaze se kamfen, borneol, bornil-acetat, α- i β- pinen, dipinen i dr., ukupno više od 35 biološko aktivnih jedinjenja u izbalansirapom odnosu. Efekat ulja jele ima fitocidno delovanje – antibakterijsko i antivirusno delovanje.

MORAČ

Neverovatno tonizirajuće dejstvo. Sinergijski pojačava efekte ostalih ulja. Sredozemna biljka koju su u starom Rimu dame koristile za topljenje masnih naslaga sa stomaka i butina, a ratnici za snagu.

TERPENTIN

Biljka: Pinus Pinaster Način dobijanja esencijalnog ulja: destilacija Deo biljke iz koje se dobija ulje: smola drveta
Etarsko ulje terpentina koristi se u velikom broju preparata namenjenih lokalnoj primeni na koži. Pospešuje razgradnju masti, pa je vrlo uspešan u borbi protiv prekomerne telesne težine i potkožnog masnog tkiva, pa se koristi i za eliminaciju celulita.

50 ml
PORUČITE ODMAH I ISKORISTITE PRILIKU da dobijete ANTI CEL gel kremu, veće pakovanje od 50ml umesto 30ml, i to po PROMO CENI 990 din umesto pune cene 1.980 din!
Trošak dostave je 240 din. Za dva i više artikla u jednoj prudžbini ne plaćate dostavu!

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

SASTAV: geranijum ulje, bršljan, ruzmarin, limunova trava, vitamin E, grejpfrut ulje, kedar, bosiljak, menta, sibirska jela, morač, destilat terpentina, destilovana voda ( da bi krema imala finu teksturu i da bi hidrirala kožu ). Bez parabena, bez dodataka veštačkih boja, mirisa. Prirodni sastojci. Nije testirano na životinjama.

NAMENA: ANTI CEL je noćna krema sa dodatkom gela koja je namenjena za borbu sa potkožnim celulitom. Svojim bogatim sastavom pomaže oporavak kože i razgradnju masnoća iz celulit zona. Takođe, predupređuje nastanak novog celulita.

NAČIN UPOTREBE: kremu možete naneti na prethodno očišćenu kožu u tankom sloju i utrljati dok se ne upije. Krema je samo za telo – mesta zahvaćena celulitom – obično butine, stomak, zadnjica, donji deo leđa, nadlaktice. Ne izlagati kožu suncu najmanje 6 sati nakon nanošenja zbog citrusnih ulja koja su u sastavu kreme! Ne ispira se.

MERE OPREZA – osobe koje mogu da koriste kremu: odrasle osobe koje nemaju alergijsku reakciju na neki od sastojaka kreme. Ne izlagati kožu suncu najmanje 6 sati nakon nanošenja zbog citrusnih ulja koja su u sastavu kreme! Uobičajena mera opreza sa svakim novim kozmetičkim sredstvom: naneti najpre na nadlanicu radi provere da li vam krema prija. U slučaju reakcije dobro isprati pod mlazom tekuće vode, odmah prestati sa korišćenjem i obratiti se lekaru. Isključivo za spoljnu upotrebu. Čuvati dalje od domašaja dece! Ne nanositi na otvorene rane i opekotine! Kremu ne treba da koriste trudnice i dojilje niti deca, zbog visokog sadržaja etarskih biljnih ulja

50 ml

Dodatne informacije

Težina 30 g