AntiCel Gel – izborite se sa celulitom i sprečite njegovo nastajanje

AntiCel – prirodna gel-krema za borbu sa celulitom.

Šta je celulit i kako nastaje?

Celulit je deformitet izražen kod žena gde zbog nagomilavanja masnoće i toksina ispod kože, vezivno tkivo slabi i stvaraju se deformiteti kože koji podsećaju na pomorandžinu koru. Savremeni način života, drastično je povećao broj žena koje imaju uporan celulit, čije uklanjanje zahteva ozbiljne i dugotrajne tretmane. Od celulita pati čak 80 % žena.

Iako celulit može biti i genetički uslovljen, najčešći faktori koji ga izazivaju su:

  • nepravilna ishrana,
  • stres,
  • pušenje,
  • konzumiranje alkohola,
  • nedostatak fizičke aktivnosti, kao i
  • tesna odeća.

Najčešća mesta na kojima se celulit javlja su: butine, listovi, sedalni region, stomak, donji deo leđa. U poznijim godinama celulit se može pojaviti i na nadlakticama pa čak i vratu. Pojava celulita se ne dešava samo ženama prekomerne telesne težina u „srednjim godinama”, celulit je prisutan i kod vitkih i mladih devojaka!

Pojava i razvoj celulita ima nekoliko faza:

–  najpre je neprimetan na prvi pogled i vidi se samo kada se prstima stegne koža, i to u obliku malih kvržica i udubljenja.
– u sledećoj fazi masne ćelije prave vidljiva ispupčenja primetna i bez stezanja kože, koja je već postala opuštenija.
– sa daljim napredovanjem, koža se još ístanjila, izgubila elastičnost i potpuno primila izgled „pomorandžine kore“. U potkožnom tkivu prisutno je više kvržica, koje mogu biti čak i bolne na dodir.

Kako se izboriti sa celulitom?

Spas dolazi iz prirode! AntiCel Gel je gel-krema sa visokim sadržajem aktivnih sastojaka – biljnih ulja vrhunskog kvaliteta. Prirodni tretman celulita na stomaku, butinama, zadnjici i nadlaktici je najbolji način za njegovo eliminisanje.

PORUČITE ODMAH I ISKORISTITE PRILIKU da dobijete ANTI CEL gel kremu, veće pakovanje od 50ml umesto 30ml, i to po PROMO CENI 990 din umesto pune cene 1.980 din!

POPUNITE DONJU FORMU I POTVRDITE KAKO BISMO MOGLI DA VAM DOSTAVIMO VAŠU ANTI CEL GEL KREMU

Upišite svoje ime i prezime:
Upišite svoj broj telefona:
Upišite punu adresu za dostavu:

POTVRDITE PORUDŽBINU »»»

PROMO CENA 990 din umesto 1980 din, VEĆE PAKOVANJE 50ml umesto 30ml

Trošak dostave je 350 din. Za dva i više artikla u jednoj prudžbini ne plaćate dostavu!

Zašto je Anti Cel tako efikasan?

GERANIJIM

Esencijalno ulje geranijuma je predivnog mirisa sličnog ruži koji potiče iz cvetova geranijuma. U narodnoj tradiciji se koristi od davnina. Poboljšava teksturu kože i zato je jedno od najboljih ulja protiv celulita zbog svog adstrigantnog, antiseptičkog, hemostaskog i diuretičkog dejstva. Na taj način koža se štititi od pojave grudvica i opuštanja. Ulje geranijuma vas oslobađa celulita i hidrira kožu.

BRŠLJAN

Bršljan radi prirodan proces lipolize, a to je ono što vam treba u borbi protiv celulita. Njegova moć leži u tome da stvara uslove da koža efikasno primi druge aktivne sastojke, ali i da ukloni otpad i naslage masti. Koža ga lako upija, a sa njim i sve druge aktivne sastojke. Ulje bršljana podstiče proizvodnju hijaluronske kiseline u koži, čime ona postaje čvršća i elastičnija. Nezaobilazni sastojak Anti Cel gel-kreme protiv celulita.

RUZMARIN

Esencijalno ulje ruzmarina ubrzava cirkulaciju i prodire u dublje slojeve kože gde uklanja štetne materije ujedno popravljajući sam kvalitet kože. Čuva njenu strukturu od oštećenja, čini je snažnijom i jedrijom – što je preduslov u borbi sa celulitom. Ulje ruzmarina takođe uklanja nadutost i otok te je korisno za vodeni celulit, kao i za delove tela koji nisu zahvaćeni celulitom kao preventiva.

LIMUNOVA TRAVA

Pomaže u izbacivanju toksina, poboljšava cirkulaciju i ima diuretičko svojstvo kojim kožu oslobađa nakupljene tečnosti i nadutosti. Ima izrazito brzo dejstvo kod uklanjanja celulita! Deluje na potkožno masno tkivo naročito kod uznapredovalog bolnog celulita.

VITAMIN E

Vitamin E je opštepoznat kao vitamin mladosti i lepote i jedan od glavnih sastojaka zaduženih za zategnutu i zdravu kožu. On regerativno utiče na kožu, oporavlja je i čuva je od propadanja.

ULJE GREJPFRUTA

Ulje grejpfruta čisti i oslobađa toksina. Pojačavajući cirkulaciju krvi i limfe, organi i tkiva se bolje snabdevaju kiseonikom, toksini se bolje izlučuju, koža je automatski zdravija i jača i manje sklona celulitu.

ULJE KEDRA

Ulje kedra podstiče kretanje limfe i tako smanjuje otok nogu i ruku i podstiče uklanjanje metaboličkih nusprodukata iz tkiva. Zbog toga se koristi i kod celulita.

BOSILJAK

Zbog prisustva vitamina K, C i A, bosiljak spada u biljke koje uništavaju celulit.

ULJE SIBRISKE JELE

Prirodno etarsko ulje dobijeno od drvne zeleni (četine i grančica) sibirske jele (Abies sibirica) putem destilacije vodenom ragom. Štiti kožu od upala, otklanja umor i bol. U sastavu ulja jele nalaze se kamfen, borneol, bornil-acetat, α- i β- pinen, dipinen i dr., ukupno više od 35 biološko aktivnih jedinjenja u izbalansirapom odnosu. Efekat ulja jele ima fitocidno delovanje – antibakterijsko i antivirusno delovanje.

MORAČ

Neverovatno tonizirajuće dejstvo. Sinergijski pojačava efekte ostalih ulja. Sredozemna biljka koju su u starom Rimu dame koristile za topljenje masnih naslaga sa stomaka i butina, a ratnici za snagu.

TERPENTIN

Biljka: Pinus Pinaster Način dobijanja esencijalnog ulja: destilacija Deo biljke iz koje se dobija ulje: smola drveta
Etarsko ulje terpentina koristi se u velikom broju preparata namenjenih lokalnoj primeni na koži. Pospešuje razgradnju masti, pa je vrlo uspešan u borbi protiv prekomerne telesne težine i potkožnog masnog tkiva, pa se koristi i za eliminaciju celulita.POPUNITE DONJU FORMU I POTVRDITE KAKO BISMO MOGLI DA VAM DOSTAVIMO VAŠU ANTI CEL GEL KREMU

Upišite svoje ime i prezime:
Upišite svoj broj telefona:
Upišite punu adresu za dostavu:

POTVRDITE PORUDŽBINU »»»

PROMO CENA 990 din umesto 1980 din, VEĆE PAKOVANJE 50ml umesto 30ml

Trošak dostave je 350 din. Za dva i više artikla u jednoj prudžbini ne plaćate dostavu!


IRENA 35god
Isprobala sam AntiCel kremu. Koža se najpre znatno prolepšala, a kasnije je i sav celulit nestao. Toplo preporučujem!

DRAGANA 26god
Nisam previše očekivala ali sav celullit je nestao! AntiCel je zaista delotvoran.

SVETLANA 42god
Ja sam kremu redovno koristila svako veče. Sem kreme krenula sam da unosim više vode. Bila sam uporna i celulit se povukao.

LJILJANA 52god
Druga nedelja kako koristim AntiCel. Rezultati su već vidljivi. Stvarno sam oduševljena efektom. Preporučujem!

Comments are Closed