Akcija!

Moringa SAPUN za savršeno čisto lice bez akni, mitisera i crvenila

650,00 рсд

Osnova sapuna je Stephenson Personal Care sapunska baza Crystal OMP sertifikovana po Cosmos standardu kao 66.58% Organic, 58.12% Organic CPAI, 39.88% Organic PPAI. Baza se pravi od organskih biljnih sirovina i ima žućkastu boju, neutralnog mirisa. Ne sadrži MPG i surfaktante sintetskih detrdženata, a ipak lepo penuša i uklanja masnoću i prljavštinu sa lica.

U bazu je dodato Moringa esencijalno ulje, C02 ekstrakt šumskog lišaja kao i esencijalno ulje Čajnog drveta.

Na ovaj način dobili smo sapun sa izrazitim antibakterijskim, antigljivičnim dejstvom koji je odličan protiv akni, za čišćenje pora i masnoće sa lica.

Moringa je fantastična biljka – uklanja bubuljice i sprečava da se ponovo pojave, uklanja bore i sprečava opuštanje mišića lica, pomaže da se uklone miteseri i mrlje, redovno korišćenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože, čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja znakove umora.

Kao što vidite ima širok spektar dejstva. Prijaće kako mlađoj populaciji koja obično ima problema sa aknama, tako i starijoj koja ima masnu kožu, sklonu mitiserima i začepljenim porama. Ali se i kod takve kože na pojedinim mestima javljaju bore usled umora, stresa, godina, genetike.

Eksperti tvrde: Najznačajnije kozmetičko ulje

1700 antioksidanata za kožu bez bora, bubuljica, mitesera i akni

Čisto 100% Ulje moringe koje koristimo u ovoj kremi dobija se presovanjem semena moringe. Ima visok sadržaj oleinskih kiselina (omega 9), veoma lako prodire u kožu i održava njenu teksturu. Ulje semena moringe sadrži 1700 antioksidanata i eksperti ga smatraju jednim od „najznačajnijih kozmetičkih ulja“. Zbog visoke koncentracije antiseptičkih i antiupalnih svojstava, Ulje moringe pomaže pri uklanjanju finih bora i kao tretman za problematičnu kožu. Ulje moringe sadrži: četiri puta više vitamina A od šargarepe, što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utiče da se bore manje pojavljuju, više vitamina C nego pomarandža. Vitamin C ili aksorbinska kiselina deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji nivoa kolagena; vitamin E kao antioksidant ima jako zaštitno dejstvo na kožu. Poboljšava njenu vlažnost, mekoću i glatkoću.

Ovo su samo neki od mnogobrojnih efekata Ulja moringe:
o uklanja bubuljice i sprečava da se ponovo pojave,
o uklanja bore i sprečava opuštanje mišića lica,
o pomaže da se uklone miteseri i mrlje,
o redovno korišćenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože,
o čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor.

Ulje čajnog drveta dobija se destilacijom lišća istoimene biljke čiji je latinski naziv Melaleuca Alternifolia. Čajno drvo potiče sa tla Australije gde je odavnina poznata starosediocima zbog njenih čudesnih svojstava. To je zimzelena biljka, igličastih listova i žbunastog oblika. Eterično ulje čajevca sadrži veliku količinu aktivnih supstanci koje deluju protiv gljivica, bakterija, virusa i zato ima široku primenu. Ulje od čajevca koristi se površinski za bubuljice, za kožne promene izazvane gljivicama i sve slične mikrobiološke probleme na koži.

USNEA LICHEN SEED OIL (ULJE ŠUMSKOG LIŠAJA – CO2 EXTRACT) dobiven ekstrakcijom pomoću superkritičnog CO2 zbog visokog sadržaja usninske kiseline ( 4%) dodaje se kako bi sprečio rast i razvoj mikroorganizama. Usninska kiselina pokazuje jako antibiotsko djelovanje na veliki broj gljivica i bakterija, pa čak i na Staphylococcus aureus, a u poređenju sa devet različitih prirodnih konzervansa šumski lišaj se pokazao najpotentnijim. Samim svojim prisustvom u nekom prirodnom proizvodu i u niskim dozama deluje i na bakterijske i gljivične promene na koži i sluznici- tako da se koristi kod tretmana akni.

Za uspešnu borbu sa aknama i mitiserima preporučujemo i našu Moringa kremu uz sapun!

Kategorije: , ,

Opis

SASTAV: Stephenson Personal Care sapunska baza Crystal OMP, Moringa esencijalno ulje, C02 ekstrakt šumskog lišaja, esencijalno ulje Čajnog drveta.

e 80gr +/- 5%

NAMENA: čisti kožu, uklanja mitisere, uklanja bubuljice i gnojnice te sprečava pojavu novih, zateže kožu i vraća gipkost umornoj koži i licu. Mogu ga koristiti osobe koje pate od navedenih problema, svih starosnih dobi.

NAČIN PRIMENE: umivanje i tuširanje

Za uspešnu borbu sa aknama i mitiserima preporučujemo i našu Moringa kremu uz sapun!

Dodatne informacije

Težina 80 g