TAMJAN KREMA univerzalni eliksir mladosti 50ml

1.950,00 рсд

Zlatna smola drevnog Egipta

Poznato je da eterično ulje tamjana ima izuzetno regenerativno dejstvo, naročito kada je u pitanju nega lica. Ono prosto pegla bore i smanjuje ih, regeneriše kožu i čini je podmlađenom. Upravo zbog toga je tamjan cenjen u kozmetici, ima tkz. prirodni lifting efekat pri čemu zateže kožu lica i deluje blagotvorno na njega.

Tamjan je smola drveta Bosvellia koje raste u Severnoj Africi, Bliskom istoku i delovima Azije. Ulje tamjana dobija se vodenom destilacijom suve smole. Mirisnu smolu tamjana oduvek su upotrebljavali mnogi narodi – za njena svojstva se zna već 5000 godina. Prvobitno se upotrebljavao za dimljenje u obredima starih naroda. Nađeno je u grobnici kralja Tutankamona, a pominje se i u priči rođenja Hristovog, kao poklon jednog od mudraca koji su došli da vide novorođenog spasitelja. Jedna od tajni lepote egipatske kraljice Kleopatre bilo je i ulje tamjana zahvaljujući kojem je njeno lice odavalo utisak večite mladosti i besmrtnosti. Kako ga nije moguće kultivisati i uzgajati jer raste samo na svom staništu, tamjan je i danas vrlo cenjen. Naučnici današnjice sve više otkrivaju mnoge koristi koje pruža ova supstanca. To objašnjava zašto je nekada vredeo koliko i zlato.

Blagodeti tamjana možete osetiti i vi na vašem licu zahvaljujući 100% prirodnoj Tamjan kremi!

Opis

Sastav kreme: bez dodataka veštačkih aditiva, mirisa i boja!

Upotreba i dejstvo:

• kod pojave bora – koža deluje nahranjeno, sitnije bore nestaju krupnije su manje vidne,

• neujednačen ten, hrapavost kože – neka će nestati već nakon par sati, nekima će trebati ipak duži period ali efekat ostaje dugotrajan jer krema deluje na uzrok problema,

• kod izrazito suve kože – koža vrlo brzo postaje nahranjena, mekana i glatka,

• kod zadebljale kože – neka zadebljanja će nestati kao kod zadebljale kože na laktovima i petama, kod nekih će koža samo biti mekša.

• umorna, beživotna koža će postati ponovo gipka i elastična, delovaće podmlađeno i puna svežine

Osobe koje mogu da koriste kremu: svi koji nemaju alergijsku reakciju na neku od komponenata kreme -maslinovo ulje, pčelinji vosak, voda, tamjan, kokosovo ulje. Uzrast – mogu da koriste svi.

Način upotrebe: Kremu je najbolje naneti uveče u tankom (lice i osetljivi delovi tela) ili debljem sloju (razna zadebljanja), i ostaviti tokom noći da deluje. Za brži efekat poželjno je koristiti je i ujutru i uveče.

Način čuvanja: čuvati na tamnom mestu koje nije izloženo suncu i izvorima toplote

Rok upotrebe: do datuma naznačenog na ambalaži

Dodatne informacije

Težina 50 g