MORINGA KREMA za savršeno čisto lice bez akni i mitisera 30ml

1.950,00 рсд

Moringa je fantastična biljka – uklanja bubuljice i sprečava da se ponovo pojave, uklanja bore i sprečava opuštanje mišića lica, pomaže da se uklone miteseri i mrlje, redovno korišćenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože, čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja znakove umora.

Kao što vidite ima širok spektar dejstva. Prijaće kako mlađoj populaciji koja obično ima problema sa aknama, tako i starijoj koja ima masnu kožu, sklonu mitiserima i začepljenim porama. Ali se i kod takve kože na pojedinim mestima javljaju bore usled umora, stresa, godina, genetike.

Eksperti tvrde: Najznačajnije kozmetičko ulje

1700 antioksidanata za kožu bez bora, bubuljica, mitesera i akni

Čisto 100% Ulje moringe koje koristimo u ovoj kremi dobija se presovanjem semena moringe. Ima visok sadržaj oleinskih kiselina (omega 9), veoma lako prodire u kožu i održava njenu teksturu. Ulje semena moringe sadrži 1700 antioksidanata i eksperti ga smatraju jednim od „najznačajnijih kozmetičkih ulja“. Zbog visoke koncentracije antiseptičkih i antiupalnih svojstava, Ulje moringe pomaže pri uklanjanju finih bora i kao tretman za problematičnu kožu. Ulje moringe sadrži: četiri puta više vitamina A od šargarepe, što pomaže izgradnju kolagenskih vlakana u koži i utiče da se bore manje pojavljuju, više vitamina C nego pomarandža. Vitamin C ili aksorbinska kiselina deluje kao antioksidant i doprinosi stabilizaciji nivoa kolagena; vitamin E kao antioksidant ima jako zaštitno dejstvo na kožu. Poboljšava njenu vlažnost, mekoću i glatkoću.

Ovo su samo neki od mnogobrojnih efekata Ulja moringe:
o uklanja bubuljice i sprečava da se ponovo pojave,
o uklanja bore i sprečava opuštanje mišića lica,
o pomaže da se uklone miteseri i mrlje,
o redovno korišćenje smanjuje stvaranje mitesera kod svih tipova kože,
o čisti kožu, uravnotežuje izlučivanje masnoća i otklanja umor.

Za uspešnu borbu sa aknama i mitiserima preporučujemo i naš Moringa sapun uz kremu!

Kategorije: ,

Opis

SASTAV: moringa, ulje čajnog drveta, maslinovo ulje, kokosovo ulje, pčelinji vosak, tamjan, vitamin E, destilovana voda

NAMENA: čisti kožu, uklanja mitisere, uklanja bubuljice i gnojnice te sprečava pojavu novih, zateže kožu i vraća gipkost umornoj koži i licu. Mogu je koristiti osobe koje pate od navedenih problema, svih starosnih dobi.

Koristiti uveče nakon čišćenja lica a danju ukoliko ste u prilici da je ostavite neko vreme dok se ne upije. Ostaviti da se upije i deluje.

30 ml

 

Za uspešnu borbu sa aknama i mitiserima preporučujemo i naš Moringa sapun uz kremu!

Dodatne informacije

Težina 30 g