SIBIRSKI KOREN

Radomir Nešić: Kako se bivši radnik Želvoza oslobodio artritisa i osteohondroze za mesec dana

Kako se rešiti bolova u zglobovima

Želim da ispričam svoju priču kako sam uspeo da prevaziđem artritis zglobova kolena i osteohondroze u donjem delu leđa. Ja nisam doktor, ne razumem se u to. Samo želim da ispričam kako sam uspeo.

Imam 65 godina, u penziji sam. Pre odlaska u penziju radio sam na remontu šinskih vozila. U početku za strugom, a pred penziju kao poslovođa. To nije nimalo lak posao, a ja sam ga radio punih 40 godina. Jednog dana samo sam osetio jak bol i onesvestio se.

Stalni bol pratio me je naredne 3 godine. To je od onda postala moja svakodnevnica

Ignorisanje bola nije bila opcija. Bio sam na stalnim injekcijama kako bih izgurao dan. Šef je imao razumevanja pa me je premestio na lakše radno mesto. Srećom, to je pomoglo, bol je polako jenjavao. Čak sam smanjio i dozu lekova. No jednog dana posekao sam se na pecanju kad sam zagazio u vodu da odmrsim udicu. Jak bol proparao me je kroz celo telo i narušio moje krhko stanje. Ponovo su mi se vratili bolovi u kolenu i donjem delu leđa. Dani su prolazili, spasa nije bilo. Gutao sam šaku lekova.

Zbog traumatskog doživljaja moj artritis se ponovo pokrenuo

Te tri godine trudim se da zaboravim. To je bio pakao! Ujutro bi mi moja žena dala injekciju sa diklofenakom, a onda sam na poslu dobijao u ambulanti još jednu, a uveče mi je žena ponovo davala. Zašto nisam tražio prevremenu penziju? Pa sin je dobio dete, a istovremeno je ostao bez posla. Morao sam da mu finansijski pomognem.

Poslednju godinu kretao sam se samo uz pomoć štapa. Medicinska komisija me je ipak odbila za penziju.

Kako sam se izlečio

Na osnovu svog bogatog iskustva sa ovom bolešću mogu da kažem da svi doktori daju iste lekove. Ali …

Ti lekovi NE POMAŽU! Možda nekome da, ali meni barem nisu

Zbog previše diklofenaka nastali su problemi sa želucem. Morao sam da dodam i lekove za sluzokožu želuca.

Za to vreme 4 puta su mi vadili tečnost iz kolena. Infekcija je srećom prestala, ali mi je lekar rekao da će morati da mi ugrade neku Nemačku titanijumsku protezu. Ona košta 4000 eura, a domaća je jeftinija za 1000 ali je rizičnija operacija. Ma šanse nema odakle meni te pare!

Dao sam se u razmišljanje šta mi je činiti

Pretila mi je invalidnost. Ali toliki novac ne mogu da sakupim

Razgovarao sam i sa ženom. Sa 63 godine život se ne završava. Rekla je da ćemo nekako sakupiti novac makar se pozajmili.

I kako to biva desilo se pravo čudo!

Za to čudo mogu da zahvalim svojoj supruzi. Njena školska drugarica je udata za opštinskog činovnika. A čovek je isti problem imao.

Jednom moja supruga je krenula gradom kad odjednom pored nje staje auto. I iz auta istrča čovek, i brzo ulete u radnju da nešto kupi. Nije mogla da veruje svojim očima – bio je to suprug njene školske drugarice za kojeg je znala da je maltene ostao invalid.

Istog dana Draginja ( moja žena ) je pozvala svoju drugaricu i pitala je kako je njen suprug uspeo da izeči kolena, jel to bila neka operacija ili šta.

Spasla me je moja supruga, večno ću joj biti zahvalan

Ispostavilo se da je reč o nekom Ruskom preparatu. Njen suprug je bukvalno za mesec dana stao na noge. A potom se i sasvim oporavio.

Supruga i ja smo se jako obradovali. Ali ispostavilo se da tog preprata nema u našem gradu da se kupi. Oni su to nabavili preko prijatelja iz Moskve.

Srećom Irina ( drugarica moje žene ) je jednom nazvala i rekla mojoj ženi da je čula da će taj preparat ubrzo početi da se prodaje i u Srbiji jer je prošao sertifikaciju. Ali da će se u početku prodavati samo putem zvaničnog sajta. Verovatno sam bio prvi koji ga je kupio!

«SIBIRSKI KOREN»

Počeo sam da mažem taj balzam na kolena i po leđima. Isprva sam mislio da deluje samo protiv bola, jer 5-10 minuta od mazanja bol nestane. Kasnije bi se ponovo vratio. Međutim kroz neko vreme bol jeste bio sve blaži i blaži. Stanje sa leđima se znatno poboljšalo, ali se kolenima i dalje smešila operacija. No jednog dana kada sam kleknuo da se obujem, shvatio sam koliko mi je u stvari bilo bolje!

Posle 2 nedelje uspevao sam da šetam po pola sata bez bola u kolenima. A posle još samo 2 nedelje bol je sasvim nestala. Mogao sam da normalno hodam, a čak sam probao i da vozim biciklu, što zaista mnogo volim.

Ponovo sam mogao sa sednem na biciklu, a i da šetam satima!

Prošlo je šest meseci od kada sam prestao da mažem Koren. Bola nema! Sada redovno idem na pecanje, radim u bašti, igram se sa unukom. Žena i ja planiramo i neko putovanje na planinu.

Kada ste zdravi, trčanje za unukom donosi samo radost!

Dakle, ko ima artritis, osteohondrozu ili artrozu, jednom rečju, ko ima bolne zglobove i leđa, nek slobodno proba ovo: SIBIRSKI KOREN

SAJT ZA NARUČIVANJE «SIBIRSKOG KORENA» >>>

Radomir Nešić

PORUČITE >>>

SIBIRSKI KOREN 250ml SAMO 1149,60 dinara!
UJAN NOMO balzam 100ml SAMO 570,00 dinara!
+ trošak dostave po cenovniku kurirske službe

Komentari

Koristim «Sibirski Koren» već 2 nedelje. Jako sam zadovoljna rezultatom. A ranije zbog proklete osteohondroze sunca nisam videla. Balzam je jako prijatan. Namažem i ne mislim. Deluje jako brzo. Jednom sam pala i jak bol u leđima me prostrelio, ali posle mazanja Korena sve je prošlo za par sati!

Zanimljivo. Patim od osteohondroze. Stalno imam i glavobolje. Ništa mi ne pomaže, ni masaže ni razne masti. Nadam se da će Sibirski Koren i meni doneti spas.

Ubeđen sam Pavle da će vam «Sibirski Koren» pomoći. I ja sam imao sličan problem. «Sibirski Koren» je za mene bio spas.

Naručila sam za supruga. Nadam se da će pomoći. Ima strašnu artrozu levog kolenog sastava. Bol je veoma jaka.

«Sibirski Koren» će mu sigurno pomoći da smanji bol, a direktno deluje i na artrozu.

Hvala za savet Radomire. Moj sin se bavio veslanjem. A onda se okliznuo i udario leđima o ivicu čamca tako jako da je jedva mogao da ustaje. Sibirski Koren mu je pomogao!

Ja znam za «Sibirski Koren» kad sam bio u Moskvi tamo sam ga kupovao. Da mi nije bilo njega ne znam šta bih radio. Imao sam posao u dobroj firmi kao programer, ali zbog dugog sedenja ukočilo bi me u leđima da nisam mogao ni da se pomerim. Spasao me je! Problema odavno nemam.

Radomire, po vašem savetu sam kupila «Sibirski Koren». Patim od poliartritisa i osteohondroze. Bol definitvno prolazi brzo. Ali dejstvo traje oko 16-18 sati a ne 24. Zašto?

Nadežda, napomenuo sam da ja nisam lekar, ovo je moje iskustvo sa «Sibirskim Korenom». Nastavite da mažete balzam. Uveren sam da će na kraju i vama pomoći da se sasvim izbavite od bolova.

Hvala Radomire! Zahvaljujući Sibirskom Korenu ja sam ponovo rođen! Ni traga ni glasa više od moje bolesti. A već sam počeo sa štapo da hodam iako mi je tek 55 godina.

Htela bih da kažem da je Sibirski Koren takođe efikasan i kod bolnog oticanja u nogama. Meni je to preporučila drugarica koja je lekar. Otok je nestao na moje oči!

Meni nisu oticala kolena ali drago mi je da čujem da je «Sibirski Koren» pomogao i u tom slučaju.

Ja sam TV voditelj, a od bola u leđima nisam mogao da se spasem godinama. Sa Korenom bol nestaje na jen-dva-tri. Sada ga stalno nosim sa sobom.

Hvala Radomire. Meni je «Sibirski Koren» jako pomogao. Bol i ukočenost prstiju na rukama je sasvim nestao. Kao da sam se ponovo rodila!

Hvala za savet. Zahvaljujući ovom balzamu ja ponovo živim, i radujem se svakom susretu sa unucima!

«Sibirski Koren», bez sumnje pomaže. Ali posle 24sata moram ponovo da mažem.

Strpljenja druže moj, strpljenja. «Sibirski Koren» garantovano pomaže i bol umanjuje ali i na artrozu deluje. No mora se malo i istrpeti, muško ste.

Posao mi je stojeći, a često se savijam. «Sibirski Koren» odlično umanjuje bol u leđima i kolenima. Ranije bih s posla puzao do kuće, sada normalno odradim dan.

Stvarno sam zadovoljna! Ovo je preparat nove generacije, bolova više nema!

Naručila sam. Čekam da me operater pozove. Nadam se da će mi pomoći.

Hvala ti Slavka što si mi rekla za ovaj sajt! I ja sam naručila, čekam da me nazovu za paket.

Mi svi u porodici koristimo «Sibirski Koren» cela porodica. U mladosti smo se profesionalno oboje bavili sportom. Sada se patimo sa pojasevima za leđa i kolena. Tačnije, patili smo se!

Zdravo Radomire, naručila sam «Sibirski Koren» sebi i suprugu. Nadam se da će pomoći.

Za sve koji vode aktivan život «Sibirski Koren» je preko potreban. Modrice, istegnuća, uganuća – sve prolazi tako lako!

Pa to ima i ovde u Nemačkoj da se kupi. Odličan preparat.

«Sibirski Koren» – je fantastično sredstvo. Pomaže odmah i ima dugoročni efekat. Na žalost imam osteohondrozu i artrozu desnog kolena. To je posledica dugog stajanja jer sam po profesiji učitelj. «Sibirski Koren» mi je pomogao da spasem svoje zdravlje. Sada nemam nikakvih problema. Redovno naručujem na ovom sajtu. Preporučujem svima.

Comments are Closed