Akcija!

SMLJANA krema od čistog smilja protiv bora i za brzi oporavak kože 50ml

950,00 рсд

Smilje – “immortelle” biljka besmrtnosti! Najbolji prirodni izvor kolagena.

Ulje smilja, dobijeno destilacijom cvetova je izuzetno cenjeno u kozmetici. A i neverovatno skupo litar ulja košta 1.800 EUR!

Savet za zdravlje i lepotu:
Ovu kremu ugodne teksture koristite svakodnevno kako biste vašoj koži dali sve što joj treba za zaštitu i mladost.

Smilje je mediteranska biljka izvanrednih svojstava protiv starenja. Deluje na obnavljanje kože kod oštećenja, bora i ožiljaka. Umiruje iritiranu kožu. Podstiče mikrocirkulaciju. Neutrališe oksidirajući učinak na proteine i lipide ćelijskih membrana, a time i nastajanje slobodnih radikala koji su važan faktor u procesu preranog starenja kože.

Deana: “U životu nisam stavila na lice ništa prijatnije!”

Mirjana: “Fantastična! Lagana, osvežavajuća, koža je prelepa od nje…”

Tanja: “Jako sam zadovoljna!”

Pakovanje 50ml – 1.360 RSD

Na zalihama

Kategorije: , ,

Opis

VAŽNO! Koristimo isključivo visoko koncetrovano ( 98% ), organsko i kvalitetno ulje smilja dobijeno postupkom destilacije, proizvedeno po GMP standardu. Ne koristimo macerat, koji je mnogo jeftiniji, jer iako je i on dobar naravno, mnogo je razblaženiji i slabije deluje od koncentrovanog čistog ulja. Destilati su čista ulja dobijena tako što vrela vodena para prolazi preko cvetova biljke a kada se ohladi i kondenzuje na vrhu ostaje čisto biljno ulje. Potreban je čitav hektar, tj. nekoliko tona smilja da bi se dobilo svega 2-3 lita destilata. Macerati se sa druge strane dobijaju potapanjem 100-200 grama suvih cvetova u 2 litre baznog ulja, najčešće maslinovo ili neko drugo koje se ostavi 40 dana da odstoji. Takva ulja su dobra za kožu ali su mnogo slabija od destilata. Otuda i razlike u ceni preparata koji se mogu naći na tržištu. Mi koristimo isključivo destilate iako su veoma skupi.

PRIRODNI SASTAV: Kokos, Maslina, Pčelinji vosak, Smilje, Vitamin E

TIPOVI KOŽE: mešovita koža, normalna koža, dehidrirana koža

NAČIN PRIMENE: Nanesite kremu na očišćenu i umivenu kožu. Može se koristiti kao dnevna – pre šminke, i kao noćna – u debljem sloju pa ostaviti da deluje cele noći i lagano se upija.

REZULTAT: Dubinski hidrirana, zaštićena, baršunasta koža.

50 ml

Dodatne informacije

Težina 50 g